Rólunk

prestige magánkórház

A név kötelez, ezért a számunkra presztízskérdés, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk az orvoslásban, ami a térségben egyedülálló és hiánypótló.

Szállodai környezetben gyógyulhatnak pácienseink a megyeszékhely legnagyobb magánkórházában. A nagyszabású beruházással az volt a célunk, hogy az ország keleti szegletében is elérhető legyen a professzionális betegellátás. Ehhez olyan modern, a 21. század legkorszerűbb vizsgálati eszközeivel szereltük fel a kórházat, amelyek a lehető legpontosabb képet tudják adni a páciensek álllapotáról. 

Az esetleges betegségek kiszűrése után a térség legelhivatottabb szakorvosai állnak a betegek rendelkezésére, hogy kezelésük, felépülésük minél kíméletesebb legyen.

Azok, akik egészségesnek érzik magukat, de erről meg is szeretnének bizonyosodni, nem csak szakrendelőinkbe, hanem saját laborunkba is kérhetnek időpontot, ahol sorban állás nélkül, rövid idő alatt kaphatnak információt állapotukról. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a szűrővizsgálatokra, a betegségek megelőzésére, amelyet az innováció és a folyamatos szakmai fejlődés segít elő. A vállalatok számára kidolgozott menedzserszűrési programjaink lehetővé teszik, hogy egy adott cég munkavállalói átfogó vizsgálatokon vegyenek részt. A munkáltató ezzel is hozzájárulhat dolgozói egészségéhez. Nyugat-Európában már tendencia, hogy a vállalatok évente legalább egyszer biztosítják kollégáik átfogó szűrővizsgálatát, szerencsére ez már Magyarországon is meghonosodni látszik. 

Plasztikai sebészeti beavatkozások

Szemhéjplasztika / Arcplasztika / Intimplasztika
NEW

Bioszálas kezelések

Mono / COG kezelés
NEW