A férfiaknál használt leggyakoribb szépészeti beavatkozások

Bár a kozmetikai eljárások és a műtétek hagyományosan női tevékenységnek számítanak, a férfiak is egyre gyakrabban veszik ezeket igénybe. Mivel a kozmetikai beavatkozások társadalmi megbélyegzése egyre inkább elhalványul, és maguk az eljárások ma már kifinomultak és természetesek, minden eddiginél több férfi vág bele a dologba, és nem hajlandó eltűrni az öregedés jeleit vagy azokat a vonásokat, amelyekkel elégedetlenek.

A leggyakrabban igénybe vett beavatkozások:

Injekciós kezelések

A nőkhöz hasonlóan a botulinum toxin injekciók és az injektálható bőrfeltöltő anyagok dominálnak a kozmetikai kezelések között. A botulinum toxin injekciók szelektíven ellazítják az összehúzódott arcizmokat, amelyek hozzájárulnak a mimikai ráncok aktív ráncaihoz. A szarkalábak és a homlokráncok a botulinum toxin injekciókat előnyben részesítő legfőbb támadók. A lágyszöveti töltőanyagok gyors munkát végeznek a passzív vonalakkal és ráncokkal, simább és fiatalosabb megjelenést biztosítva.

Egyéb nem sebészeti eljárások

A férfiak is ráébrednek a bőrkezelések előnyeire, legyen szó mikrodermabrázióról, kémiai hámlasztásról vagy lézeres bőrmegújításról. A technika sajátosságaitól függően ezek az eljárások csökkenthetik a vonalak és ráncok megjelenését, halványíthatják a bőr pigmentációs problémáit, és frissebb, megújult állapotba hozhatják az arcbőrt.

Orrplasztika

Az orrplasztika hiúsági eljárás hírében áll, és bár ez az egyik szempont, ennek a sebészeti eljárásnak gyakran vannak orvosi előnyei is. Akár sportsérülések, akár veleszületett állapotok miatt az orr légzésfunkciója károsodhat. Az orrplasztika nemcsak az orrát alakíthatja át egy kellemesebb profilúvá, hanem helyreállíthatja a megfelelő légáramlást az orron keresztül. Az alvási apnoéban szenvedők is profitálhatnak az orrplasztikából.

Szemhéjplasztika

A szemhéjfiatalítás a szem körüli öregedés jeleit kezeli, a táskáktól a felesleges, lógó bőrig. Ezek olyan hibák, amelyek éveket adnak a megjelenéséhez, és fáradt, kimerült benyomást keltenek. A szemhéjplasztika egy egyszerű sebészeti beavatkozás, és a keletkező hegek minimálisak és jól elrejthetők, így diszkrét módja a megjelenés felfrissítésének.

Gynecomastia műtét

Egyedülállóan férfi sebészeti eljárás, a férfi mellkisebbítés a férfiaknál megnagyobbodott melleket okozó zsírfelhalmozódást vagy hormonális egyensúlyhiányt kezeli. Ez megbecsülési problémákat és szégyenérzetet okozhat, különösen serdülőkorban, amikor a fiatal férfi teste gyorsan változik. Az ultrahangot alkalmazó új hibrid technika diszkrét bemetszéseket tesz lehetővé a hónaljban, így a mellkason hegképződés nélkül ad eredményt.

Zsírleszívás és testformálás

Vannak bizonyos tendenciák, amelyeket a férfiak teste az öregedés során gyakran mutat, beleértve a has és az oldalvájat megvastagodását, még akkor is, ha a testsúly és az általános kondíció megmarad. A zsírleszívó műtét, a nem invazív lipolízis eljárások és a kettő hibridjei szelektíven átformálhatják a testét, hogy a középső testrész visszanyerje a fiatalabb évek arányait.

Ha Ön is szépészeti beavatkozáson gondolkodik, konzultáljon plasztikai sebész szakorvosunkkal!

Előjegyzést a +36 42 512 990-es telefonszámon tudnak kérni.

Nálunk a bizalom presztízskérdés!

Szépészeti beavatkozás férfiaknál?

Konzultájon szakorvosunkkal! Előjegyzést a +36 42 512 990-es telefonszámon tud kérni. Nálunk a bizalom presztízskérdés!
NEW